Deventer op Stelten

Meld je aan voor onze mailinglijst Naam E-mail adres. Archief Deventer op Stelten DOS 2021 De 24e editie binnen de perken Lees meer.


Pin Van Joke Op Deventer Op Stelten Stelten

Wegens uitval zoeken we 10.

. Met één van de laatste uitvoeringen van hun. Door aan te melden ga je akkoord met onze privacy policy. Archief 1997 - 2021.

Deze hersenschim muteert beweegt en communiceert met zijn omgeving waardoor dierlijk mineraal en plantaardig leven ontstaat. Archief 1997 - 2021. Dit jaar staat Deventer Op Stelten in het teken van verrassende ontmoetingen nieuwe voorstellingen en oude bekenden met ruimte voor jong talent.

2020 - een flashback Juli 2020. De Jeugdliefdes zo kun je Theater Gajes en Deventer Op Stelten wel noemen groeiden samen op. Figuranten voor de voorstelling Odyssee van Gajes.

Ook is er dan het muziekfestival Hoogtevrees in het Worpplantsoen. DTV-sfeerimpressie van de allereerste editie van het internationaal straattheaterfestival Deventer op Stelten 27-29 juni 1997In beeld komen. While Op Stelten on stilts is now used largely as a figurative sense the performers are truly of the highest level and come from all over Europe.

Deventer biedt 3 dagen lang verrassende kunst en cultuur. Olivier Grossetete Cirque Inextremiste Remue Ménage Lees meer. Gebruikmakend van grote mobiele objecten acteurs op stelten en livemuziek ontvouwt boven de hoofden van publiek een voorstelling met veel spektakel en een sterk verhaal.

Deventer Op Stelten verspreidt zich dit jaar nóg verder over de stad met een aantal nieuwe locaties wel zijn de locaties dit jaar kleiner van opzet. In plaats van de gebruikelijke 125000 bezoekers worden tot en met zondag 80000 à 90000 mensen verwacht. Na jaren zijn de i-Puppets herenigd in Deventer met hun robotachtige clan.

42 minutes agoOp het programma staan 25 theatergezelschappen uit Frankrijk Verenigd Koninkrijk Duitsland België en Nederland. 4 hours agoJuist na twee coronajaren zou Deventer op Stelten eindelijk weer in vol ornaat gaan plaats vinden. Blokkenschema Blokkenschema Download het blokkenschema hier of klik op onderstaand schema.

Die onwerkelijke absurde en magische plek is de inspiratie voor deze nieuwe artistieke creatie. DOS 2019 Met oa. 20 Likes 1 Comments - festival Deventer Op Stelten festivaldos on Instagram.

Vanaf maandag 20 juni verkrijgbaar. DOS 2018 Met oa. In 2023 weer XXL Deventer op Stelten dat vanavond laat start verwacht vanwege de aangepaste opzet van de 25ste editie minder bezoekers.

Deventer op Stelten - Buiten theater festival. Tijdens de 25e editie van internationaal buitentheaterfestival Deventer Op Stelten is de stad één groot theater met in totaal ruim 130 nationale en internationale topvoorstellingen in de historische binnenstad van Deventer op 15 locaties in en rondom het centrum. Theaterfestival Deventer op Stelten.

Deventer is absoluut een stad die je verrast een energieke eigengereide stad met bruisende evenementen en ruim 100000 inwoners. Deze festivalkrant laat je zien wat je tijdens dit weekend allemaal mag verwachten. Op de Brink Grote Kerkhof en in de winkelstraten zijn tal van kleinere acts te zien waaronder Close-Act Nederland.

Deventer op Stelten verwacht tienduizenden bezoekers minder dan normaal. Deventer Op Stelten De 25e editie van het internationaal buitentheaterfestival Deventer Op Stelten heeft plaats op 1 2 en 3 juli 2022. Over Deventer op Stelten.

In een ongewone setting vervagen de grenzen tussen het podium publiek en de dansers. Deventer Op Stelten wordt op donderdagavond 30 juni geopend met de speciale reprise van Odyssee van Theater Gajes Nederland. De i-Puppets zijn dol op i-Puppet.

Deventer op Stelten - Buiten theater festival. Over Deventer op Stelten. Lege straten pleinen kerken en parken.

Lees voor specifieke locaties even verder. Deventer Op Stelten is een toonaangevend festival voor internationaal buitentheater. De grote aftrap gisteravond werd al even spannend vanwege het.

Dus natuurlijk staat Theater Gajes ook weer op de 25ste editie van het festival. Deventer biedt dan ook tal van bezienswaardigheden bijvoorbeeld het oude stadscentrum met ruim 500 monumenten. De hoogtepunten van Deventer.

VVV Deventer - Brink 89 Penninckshuis 0570 - 710 120 wwwdeventeropstelten. In een duister licht kijkt een mysterieuze entiteit ons aan. De krant wordt begin week 25 vanaf maandag 20 juni in de gemeente Deventer.

De scenografie geïnspireerd op traditionele dansen laat de energie tussen. Deventer Op Stelten krant 2022. Deventer Op Stelten wordt op donderdagavond 30 juni geopend met de speciale reprise van Odyssee van Theater Gajes.

Deventer Op Stelten pakt extra uit door onder meer veel lopende voorstellingen te programmeren. De programmering van voorstellingen op hoog niveau zowel letterlijk als figuurlijk maakt het festival onderscheidend ten opzichte van andere festivals in binnen- en buitenland. Teatro del Silencio Kumulus Picto Facto Lees meer.

Odyssee is een moderne variant op het. Of je nu aan het winkelen bent of een wandeling maakt de stad omarmt je met haar historische charme. Het is bijna zover de 25ste editie van het internationaal buiten-theater-festival Deventer Op Stelten.

During the first weekend of July the centre of Deventer turns into a giant open air theatre stage and attracts thousands of enthusiastic visitors. Deventer op Stelten 2006 Slot-Act clip 17 4568movTheo Roebbers. Programmaboekje Programmaboekje Download het programmaboekje van Deventer Op Stelten 2019.


Deventer Op Stelten 2017 Travel Manu Fair Grounds


Deventer Op Stelten 2012 The Netherlands Feestdagen En Evenementen Nederland Stad


Pin On Deventer En Omgeving


Deventer Op Stelten 2018 Stelten


Deventer Op Stelten 2015 Stilt Costume Performance Art Stilts


2012 07 07 Compagnie Off And Theaterschip Drost Van Salland Les Girafes Deventer Op Stelten Fotografie Feestdagen En Evenementen Stelten


Deventer Op Stelten 2012 Impressie Stelten Feestdagen En Evenementen Dagje Uit


Theater Tol At Deventer Op Stelten Dagje Uit Stad Inspirerend


Deventer Op Stelten 2012 Air Festival Hometown Open Air


Deventer Op Stelten 2016 Stelten


Theater Tol At Deventer Op Stelten Evenement


Deventer Op Stelten Nederland Stelten


Deventer Op Stelten 2018


Deventer Op Stelten 2015 Costume Echasses Deguisement


Deventer Op Stelten Fair Grounds My Town Grounds


Pin On Deventer Op Stelten


Deventer Op Stelten Vrijdagavond 3 Juli Manu Concert Album

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel